Запрошуємо до перемовин державну та волонтерську спільноти

Якщо Ви – волонтер, військовослужбовець або ветеран, представник громадської або благодійної організації, бізнесу, місцевого самоврядування чи органу державної влади, запрошуємо Вас взяти участь у Круглому столі «Реабілітація військовослужбовців та ветеранів війни: роль волонтерської спільноти у подоланні сучасних викликів».
 
Мета заходу: обговорення наявних практик участі волонтерів у реабілітації військовослужбовців та ветеранів війни та вироблення спільних рішень для посилення ефективності і доступності реабілітації.
 
Разом з вами ми прагнемо закласти передумови для сталої співпраці держави та волонтерської спільноти в реабілітації військовослужбовців та ветеранів війни.
 
Протягом заходу учасники обговорять наявні тенденції, законодавчі та практичні проблеми у сфері реабілітації військовослужбовців та ветеранів війни, обміняються досвідом та вироблять пропозиції щодо побудови ефективної реабілітаційної політики.

Форма реєстрації: https://bit.ly/49upIou

Контакти організаторів: Мирослава Чорноусько, координаторка проєктів Українського незалежного центру політичних досліджень, телефон +38 (066) 984-12-79, адреса електронної пошти: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
 
Локація обладнана укриттям на випадок оголошення сигналу «Повітряна тривога». Кількість учасників заходу обмежена. 
 
Круглий стіл організовано Українським незалежним центром політичних досліджень у межах Програми «Спільнодія», яка виконується Фондом Східна Європа у партнерстві з Українським незалежним центром політичних досліджень і ГО «Разом проти корупції» за фінансової підтримки Європейського Союзу

Назад до переліку матеріалів