УНЦПД у ТОП 100 корисних громадських ініціатив 2021 року

15 вересня у парку «Хрещатий» під Аркою дружби народів за участі мера Києва Віталія Кличка відбулася урочиста церемонія нагородження переможців «ТОП 100» – успішних проєктів громадських організацій.  Цьогоріч УНЦПД мав честь стати одним з кращих кейсів партнерства влади та громади.

«Символічно, що  урочистий захід відбувається в Міжнародний день демократії, який встановила Генеральна асамблея ООН у 2007 році.  Бо саме демократичне врядування надає можливості активним  мешканцям громади реалізувати свої ініціативи та ідеї. Своїми досягненнями та активною громадянською позицією ви доводите, що наше місто має великий потенціал. Має громадських лідерів, які в конструктивній співпраці з міською владою допомагають вирішувати різні питання життєдіяльності міста. Створення в ньому комфортного середовища, цікавих подій для киян та гостей столиці.  І я дякую вам усім за це!» – зазначив мер.

Загалом у відборі взяли участь майже 350 громадських організацій. Переможців визначила конкурсна комісія, до складу якої увійшли представники Київської міської ради, Громадської ради при Київській міській раді, КМДА та громадського сектору.

Назад до переліку матеріалів