Юридичні консультації та розширення офісного простору для ОГС у хабі на Буковині

«Антикризовий Хаб» для громадських організацій та активістів в Чернівцях жваво функціонує!
До постійних користувачів простору Media Development Foundation (м. Київ) та Або - Агенція медійного росту (м. Київ) долучилися нові гості - представники ГО «Українська правда» (м. Київ), ГО ЛЮК (м. Харків) та ГО «Має сенс» (м. Слов’янськ).
В Хаб також активно звертаються ініціативні групи за консультаціями з питань:
- підтримки ВПО;
- реєстрації ГО/БО, необхідності визначення КВЕДів економічної діяльності, системи оподаткування, зміни місця реєстрації тощо.

Для інтеграції в суспільний та життєвий простір міста для представників громадський організацій, що діють на базі Хабу, проведено зустріч з головою Українського народного Дому у Чернівцях Володимиром Стариком. На ній учасники познайомились з історією будівлі та Товариства, її діячами, отримали відповіді на питання, що їх цікавили.

Весь спектр роботи, що на старті співпраці Ukrainian Center for Independent Political Research в рамках проєкту Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства та Український Народний Дім у Чернівцях визначили для себе, працює у повному обсязі:
- надається правова та організаційна підтримка;
- сформовано робочий простір з технічним та офісним обладнання;
- здійснюється організаційна, адміністративна підтримки діяльності ОГС.

В планах розширення кількості робочих місць: закупівля додаткових офісних меблів та техніки. А найважливіше — збільшити офісні простори. Ремонтні роботи в додаткових приміщеннях вже ведуться.

Нагадуємо, що юридичну підтримку також надаємо через гарячу лінію правової допомоги:
+380632347440
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Назад до переліку матеріалів