Запрошуємо до перемовин державну та волонтерську спільноти

Якщо Ви – волонтер, військовослужбовець або ветеран, представник громадської або благодійної організації, бізнесу, місцевого самоврядування чи органу державної влади, запрошуємо Вас взяти участь у Круглому столі «Реабілітація військовослужбовців та ветеранів війни: роль волонтерської спільноти у подоланні сучасних викликів».
 
Мета заходу: обговорення наявних практик участі волонтерів у реабілітації військовослужбовців та ветеранів війни та вироблення спільних рішень для посилення ефективності і доступності реабілітації.
 
Разом з вами ми прагнемо закласти передумови для сталої співпраці держави та волонтерської спільноти в реабілітації військовослужбовців та ветеранів війни.
 
Протягом заходу учасники обговорять наявні тенденції, законодавчі та практичні проблеми у сфері реабілітації військовослужбовців та ветеранів війни, обміняються досвідом та вироблять пропозиції щодо побудови ефективної реабілітаційної політики.

Форма реєстрації: https://bit.ly/49upIou

Контакти організаторів: Мирослава Чорноусько, координаторка проєктів Українського незалежного центру політичних досліджень, телефон +38 (066) 984-12-79, адреса електронної пошти: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..
 
Локація обладнана укриттям на випадок оголошення сигналу «Повітряна тривога». Кількість учасників заходу обмежена. 
 
Круглий стіл організовано Українським незалежним центром політичних досліджень у межах Програми «Спільнодія», яка виконується Фондом Східна Європа у партнерстві з Українським незалежним центром політичних досліджень і ГО «Разом проти корупції» за фінансової підтримки Європейського Союзу

Назад до переліку матеріалів