Ведення обліку це просто

Хочете щоб ваші звітні періоди проходили без стресів та помилок? Запрошуємо на навчання!

22 лютого у Києві в гібридному форматі відбудеться тренінг-презентація для представників неурядових організацій.

Семінар проведе Юлія Панура, експертка з податків та фінансів УНЦПД, яка розповість як не лякатися звітності, а правильно її “закрити” і показати податковій, що кожна витрачена гривня пішла на благо. Якщо детальніше, мова йтиме про:

- Звіт про використання доходів (прибутків) неприбуткової організації: форма, додатки, строк подання, порядок заповнення.
- Фінансова звітність ОГС - 2023: форми, порядок заповнення та подання.
- Типові помилки при заповненні та поданні звітності.

Коли?
13:00-15:30

Де?
Офлайн в приміщенні Vcentri Hub: Оболонь (м. Київ, проспект Оболонський, 22-А)

Онлайн трансляція відбуватиметься на сторінках Українського незалежного центру політичних досліджень, Ініціативи секторальної підтримки громадянського суспільства та Департаменту суспільних комунікацій КМДА.

Для участі заповніть будь ласка формуhttp://surl.li/qojru

! Програму надішлемо усім зареєстрованим учасникам.

!! У разі виникнення додаткових питань та уточнень просимо контактувати: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Захід організовано Ukrainian Center for Independent Political Research в межах проєкту Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства, що реалізується консорціумом Isar Ednannia, УНЦПД та Центр демократії та верховенства права завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через USAID - US Agency for International Development в партнерстві з Департамент суспільних комунікацій КМДА

Назад до переліку матеріалів