X Форум розвитку громадянського суспільства "Незалежність - це ми"

30 листопада в НСК “Олімпійський” у Києві відбувся ювілейний десятий Форум розвитку громадянського суспільства. Цьогорічною темою заходу була 30 річниця незалежності. Подія зібрала майже 2000 учасників з усієї України. Понад три тисячі людей - переглянули онлайн-трансляцію.

Експерти Українського незалежного центру політичних досліджень представили організацію у двох партнерських активностях: панельній дискусії на тему “Фінансова сталість неприбуткових організацій, кращі практики для держави” та навчальному воркшопі “Є проєкт - є гроші”, який навчав учасників онлайн-реєстрації в е-конкурсах.

Окремою родзинкою заходу була фотовиставка, яка проілюструвала скільки всього корисного зробив громадський сектор за тридцять років.

Також під час події відкритим голосуванням було відзначено 5 кращих практик організаційного розвитку серед організацій громадянського суспільства.

Форум показав, що незважаючи на пандемію, всі ми - згуртована ком'юніті, яка драйверить разом круті зміни в державі. Тільки вперед, тільки вгору!

Назад до переліку матеріалів